Ózdon felgyújtották a Fidesz-KDNP választási plakátjait

2024. május 05. 19:53

Több mint 60 darab plakát esett áldozatául a vandalizmusnak.

2024. május 05. 19:53
null

Nyitókép forrása: FIDESZ-KDNP Észak-Magyarország

Ismeretlen tettesek szombat éjjel felgyújtották a Fidesz-KDNP villanyoszlopokra kihelyezett, a június 9-i választásokról szóló habkarton tábláit Ózdon – írta meg a Vasárnap.hu.
A Fidesz ózdi szervezete közleményt tett közzé, melyben kifejezték a mély megdöbbenésüket az Ózd környékén, az elmúlt 48 órában tapasztalt vandalizmus kapcsán.

Nem egészen két nap alatt polgármester- és képviselőjelöltjeink szabadtéri plakátjainak tömkelegét – több mint 60 darabot – rongálták meg és szakították le a helyéről 

– írták a közleményben.

Rengeteg választási plakátot téptek le és rongáltak meg Ózdon. Forrás: FIDESZ-KDNP Észak-Magyarország

„Szombat éjszaka pedig a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet! Ismeretlenek nemes egyszerűséggel felgyújtották a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést” – írta a helyi Fidesz a közleményben, hozzátéve, hogy

ez a „politikai kultúra” nem méltó Ózdhoz.

A politikai választások plakátjainak rongálása Magyarországon komoly következményekkel járhat. A rongálás pénzbüntetést, kártérítést és büntetőeljárást is vonhat maga után.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vladiszláb
2024. május 07. 04:56
Íme az európai baloldal.
llancsi74
2024. május 06. 05:51
Ez az ellenzék. Agresszív idióták...
Chekke-Faint
2024. május 06. 05:35
Csakhogy nem az elégetett plakátok szám dönt a szavazáskor.
tapir32
2024. május 06. 02:01
Ennyire telik a libsiknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!