Orbán Viktor: Isten éltesse az édesanyákat! (VIDEÓ)

2024. május 05. 20:32

A miniszterelnök ezúttal azt is elárulta a követőinek, hogy hogy becézi az édesanyját.

2024. május 05. 20:32
null

Nyitókép forrása: Orbán Viktor Instagram-oldala

Videót tett közzé Orbán Viktor a közösségi oldalán, amelyben pár szál virággal meglepte az édesanyát anyák napja alkalmából. Azzal kapcsolatban, hogy hogy zajlik náluk egy anyák napi köszöntés, a miniszterelnök azt mondta, hogy virágot

Virágot a gyerekek vesznek, és ott vagyok én is mikor felköszöntik az édesanyjukat

– mondta a miniszterelnök, majd humorosan hozzátette, hogy „ha nagyok a bűnei, akkor ilyenkor ő is szokott orgonát vágni a kertből”.

Az édesanyja kapcsán pedig elmondta, hogy ezen a napon általában váratlanul be szokott toppanni, virággal a kezében. Gyerekkorában tengernyi csínyt követett el, az édesanyját pedig „Vikikémnek” szokta becézni.

A miniszterelnök által közzétett videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­g­­­a­­­z­i n­­i­m­­f­­o­­m­­­á­­n­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
magyar-850
2024. május 05. 23:49
Tommaso te degenerált féleszű szarjankó Mosd meg a maradék pár fogadat és huzzál csicsikálni 😀
Tommaso
2024. május 05. 23:26
Egy hét alatt 380 civil célpont elleni ruszki támadás. Orbán és agymosott hivei ennek tapsolnak, hogy döglenének meg! Akkor lesz csak nagy az örömük, ha Beregszászra hull majd a bomba.
Tommaso
2024. május 05. 23:05
ORBÁN 15 éve azon ügyködik, hogy Magyarorszégon minél kevesebb édesanya legyen. Mivel Orbán nem tehetségtelen, ez ügyben vannak is már sikerei. Vészesen fogy a magyar. Már csak 9.6 millió él. 2010-ben ey 10 milliós országban került hatalomra. Kevesebb magyar gyerek születik, mint az előző években.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!