„Nincsenek mögötte emberek. Ez egy virtuális közösség” – tyúkszemére léptek Magyar Péternek (Videó)

2024. május 03. 21:19

Horn Gábor szerint a politikát olyan közösségek csinálják, amelyeknek „vannak vezetőik, vannak megjegyezhető arcaik, nem (csak) egy”.

2024. május 03. 21:19
Horn Gábor a Voks c. műsorban. Fotó: Képernyőkép

Nyitóképen: Horn Gábor a Voks c. műsorban. Fotó: Képernyőkép

Az ATV Voks című adásának pénteki vendége Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke volt, aki igen határzott véleményt fogalmazott meg Magyar Péter és pártjának hatásáról az önkormányzati, valamint az EP-választásra vonatkozóan.

Horn: Nincsenek mögötte emberek

„Ha megnézzük az egyedfejlődést, ezelőtt két hónappal Magyar Péter beül Gulyás Marci stúdiójába, és elmondja, hogy soha életében nem lesz politikus. Majd március 15-én elmondja, hogy őt az önkormányzati választás egyáltalán nem érdekli, ő kizárólag az európai uniós választásra (koncentrál – a szerk.). Majd eltelik újabb két hét, amikor kiderül, hogya megyei listák azért izgalmasak. Most ott tartunk, hogy a budapestiek is” – részletezte a szakértő.

Horn Gábor szerint ahogy növekszik Magyar Péter szerinte „virtuális közössége”, akiről Horn úgy fogalmaz, hogy „nem tudjuk, hogy kik ők, szerintem ők maguk sem tudják”, „úgy jönnek elő az ötletek, hogy akkor itt is vessük meg a lábunkat”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjú ezen pontján a műsorvezető közbeszúrta, hogy ez „logikus is”, és bár azt Horn Gábor is elismerte, hogy logikus, aláhúzta:

Csak ugye nincsenek mögötte emberek. Ez egy virtuális közösség.”

Ennek alátámasztására Horn például felidézte a VII. kerületi polgermesterjelölti „komikus történetet” is.

Horn Gábor a komikus történet alatt arra utalt, hogy csütörtökön a Metropol kiszúrta: újabb szegletét csábítaná el a baloldalnak Magyar Péter, ugyanis pártjának egyik fővárosi polgármesterjelöltje Lajos Béla, a VII. kerületi LMBTQ egyesület, a Színes Erzsébetváros elnöke lett volna, csakhogy végül mégsem ő lett. Erről itt írtunk részletesebben.

A szakértő szerint „ebből látszik”, hogy a politikát olyan közösségek csinálják, amelyeknek „vannak vezetőik, vannak megjegyezhető arcaik, nem egy”.

Az említett adást itt nézheti vissza:

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­­z­­­i n­i­m­­f­­­o­m­á­­n­­i­­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. május 04. 21:38
Egyszerű a képlet. Orbán kiegyezett az egész jobboldallal, a szélsőséges MIÉP-től a mérsékelt MDF-ig minddel, vagy inkább maga alá gyűrte őket. Majd abszolút jogellenesen, egypártilag, egyoldalúan egyfordulósra alakitotta a választás szabályait. igy csak az győzheti le az ÁLLAMPÁRTOT, aki szintén összefog. Ez nem kishitűség, hanem másodikos számtan. Mert a 40%-nyi fideszes köménymag ellen CSAK EGY az EGYBEN van némi esély.
survivor
2024. május 04. 19:15
Hol az SZDSZ ?
zakar zoltán béla
2024. május 04. 12:22
Apósom nyújtott-é egy kis zsebpiszkot?! Feri, nem azt mondtad, hogy nincsen Müszike a kisegér?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!