Bemutatták: ebben a szettben feszítenek majd olimpikonjaink Párizsban

2024. május 07. 07:08

Mutatjuk.

2024. május 07. 07:08
null

Bemutatták a Párizsba utazó magyar csapat olimpiai kollekcióját. A ruhadarabokat olimpikonok, paralimpikonok és ismert közéleti személyiségek mutatták be hétfő este a Várkert Bazárban, a Magyar Sport Napján, egyúttal bejelentették, hogy 

a delegáció két csapatkapitánya az ötkarikás bronzérmes úszó, Telegdy-Kapás Boglárka és a háromszor olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron lesz.

A magyar sportolók a 80, illetve 110 nap múlva esedékes párizsi megnyitón egyformán a Heavy Tools kényelmes kollekcióit viselik majd, ebben 

a nemzeti színek mellett helyet kap a házigazda franciák zászlajában szereplő sötétkék, illetve megfigyelhető lesz a rájuk jellemző sikkes stílus. 

A hivatalos ünnepi öltözetet az olimpikonoknak a Roland Divatház, míg a parasportolóknak a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. biztosítja. A magyar paralimpikonok sportruházatát a Tisza gyártja és szállítja.

Íme egy kis ízelítő:

 
 
 
 
 
 

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­g­­a­­z­­i n­i­­m­­­f­­o­­m­­­á­­­n­­­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 07. 20:20
Szégyen.
Jack Reynor
2024. május 07. 14:31
nagyon jó lett, lezser, jó a színe is
Master
2024. május 07. 13:04
Huhh, szerintem iszonyatosan ocsmány a színe ennek a f@s zöldnek, ráadásul gyűrődő anyagból készítették a mezeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!