Megdöbbentő fotókon a moszkvai terrortámadás helyszíne

2024. március 23. 08:07

Az Iszlám Állam vállalta magára a legalább hatvan halálos áldozattal járó merényletet.

2024. március 23. 08:07

Nyitókép: az égő  Crocus City Hall koncertközpont (Fotó: AFP)

Újabb megrázó képek láttak napvilágot a péntek esti moszkvai terrortámadásról, amelyben legkevesebb hatvan ember vesztette életét, és több mint 140 sérültet kellett kórházba szállítani. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Moszkva külvárosában, Krasznogorszkban fekvő Crocus City Hall koncertközpontban öt, terepszínű gyakorló egyenruhába öltözött fegyveres férfi automata gépkarabélyokkal nyitott tüzet egy a helyszínen rendezett koncert nézőire, válogatás nélkül tüzelve mindenkire. A terrortámadásban – amelyet az Iszlám Állam vállalt magára – a hírek szerint gyerekek is meghaltak. 

A koncertközpont kiégett épülete. Forrás: STRINGER / AFP

***

Emberek, akik kijutottak a Crocus City Hall koncertközpontból. Forrás: STRINGER / AFP

***

Az épület kigyulladt. Forrás: STRINGER / AFP

***

Gyászolók a helyszínen. Forrás: STRINGER / AFP

***

Rengeteg mentő és rendőr érkezett a helyszínre.
Forrás: Olga MALTSEVA / AFP)

***

A kiérkezett különleges erők fegyveresei áldozatok holttestei mellett. 
Forrás: Kommersant Photo / AFP)

***

Lefoglalt tölténytárak (Forrás.AFP))

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­­­g­ö­s­ ­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­a­k­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
törölt felhasználó
2024. március 23. 11:05 Szerkesztve
"lájkbajnok 2024. március 23. 09:05 Putyin még alszik? Megissza a kávét, csak utána szólal meg? Vagy hétvégén nem nyilatkozik?" Президент получает информацию о происходящем в «Крокус Сити Холле» и принимаемых в этой связи мерах 23 марта 2024 года, 03:30 Директор ФСБ доложил Президенту о задержании террористов, участвовавших в атаке на «Крокус Сити Холл» 23 марта 2024 года, 11:05 Владимир Путин провёл телефонный разговор с Президентом Белоруссии Александром Лукашенко 23 марта 2024 года, 12:05 http://www.kremlin.ru/ A helyedben inkább azon aggódnék, hogy Putyin, miután BUDAPESTI idő szerint éjjel egy órakor, majd reggel 9 órakor jelentéseket kapott, NEM a köztévébe rohant "nyilatkozni", hanem a fehérorosz elnököt hívta telefonon... Úgy tudom, hogy a Wagner-csoport Belarusziában tréningezik és alig várja, hogy visszamehessen Ukrajnába. .
szintetikus
2024. március 23. 10:23
Mi ezen megdöbbentő? A ruszkik minden nap a civileket bombázzák.
Zolotarjov
2024. március 23. 10:22
A végrehajtók valszeg Kadirov ellenes csecsenek voltak, akik az Iszlám Államot szolgálják. A lipcsik felfogásában ők a csecsen szabadságharcosok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!