RTL-nyafi – avagy amit szabad a baloldalnak, azt nem szabad Vidnyánszkynak

2024. május 10. 21:05

Ha a jobb- és baloldali sajtónak egyaránt joga van kérdezni, akkor a jobb- és baloldali közszereplőknek egyaránt kötelességük válaszolni, vagy nem… de akkor tessék végre eldönteni, milyen szabályok szerint játszunk, és azokat tartsuk is be!

2024. május 10. 21:05
null
M. Kovács Róbert
M. Kovács Róbert

(Nyitókép: képernyőfotó)

„Mégis miccccsoda dolog, hogy

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója nem áll szóba az RTL Klubbal?!”

– harsogja két napja a „függetlenobjektívsajtó” (FOS)… „Példátlan!!!”

Hát nem példátlan.

Olyannyira nem, hogy

ezt a rendszert a Momentum terjesztette el Magyarországon,

amikor erős öntudattal, ám kevés jogi ismerettel eldöntötték 2015 táján, hogy hazánkban ki számít újságírónak, és ki propagandistának. Utóbbi címkével ellátott sajtómunkásokkal azóta sem állnak szóba, nem veszik emberszámba sem.

Vagy ott a szocialista Vajda Zoltán, akinek

minden kérdésre az a válasza, hogy „ezt Ön mint újságíró vagy mint propagandista kérdezi”.

Majd ezt addig szajkózza imbecillis módra, amíg elkerüli a válaszadást.

Vagy ott vannak a sprinterek, akik egy jobboldali sajtóorgánum mikrofonja láttán

Usain Bolt kihívóivá válnak, mint Gurmai Zita vagy Trippon Norbert DK-s újpesti polgármester.

Vagy éppen Karácsony Gergely…, aki lassan már Mikuláként, a Városháza kéményén át közelíti meg a közgyűlést, nehogy összefusson a Célpont stábjával, vagy Bohár Danival;

a HírTV-t bojkottállja, majd az ATV-ben arról panaszkodik, hogy nem hívjuk be.

Úgyhogy nem, nem példátlan.

Ezt a rendszert a dollárbaloldal szereplői rendszeresítették.

Itt az ideje, hogy a dollármédia kiszolgálói is megtapasztalják.

És ezen nem változtat, ha a sorosista TASZ „politikai szabadságjogi programjának” (!) helyettes vezetője, Döbrentey Dániel azt nyilatkozza az RTL-nek: „»Mindenkinek joga van ilyen kérdéseket feltenni, a sajtónak különösen, és ez független attól, hogy a megkérdezett szerint milyen irányultsága van a kérdezőnek.« … Döbrentey kiemelte, hogy a sajtónak kötelessége kérdezni: a sajtótörvény tartalmazza, hogy

mindenkinek joga van ahhoz, hogy megfelelően tájékoztassák az európai közélet ügyeiről, illetve a Magyarország polgárai és a magyar nemzet tagjai számára jelentőséggel bíró eseményekről.

Vagyis, ha a jobb- és baloldali sajtónak egyaránt joga van kérdezni, akkor a jobb- és baloldali közszereplőknek egyaránt kötelességük válaszolni, vagy nem… de akkor tessék végre eldönteni, milyen szabályok szerint játszunk, és azokat tartsuk is be!

A kettős mércéjű nyafogásból pedig legyen elég!

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 11. 13:49
A gülüszemű viziló bemutatkozott… Ennyit a neres kultúráról..🤮🤮🤮
FeketeFehér
2024. május 11. 09:44
M. Kovács tényleg azon háborog, hogy átfutott egy hír, hogy Vidnyánszky egy bunkó tahó?
bajai__
2024. május 11. 08:19
Ha én közéleti szereplő lennék, MINDEN újságírónak azt válaszolnám: Ha érdekli a véleményem egyeztessünk egy időpontot, és ne így az utcán lerohanva kérdezgessen. Van ennek emberi módja is.
2024. május 11. 01:13 Szerkesztve
Nagyon okos ez az M. Kovács Róbert, ez a hózentrágeres hírtévés arc... 2x is írtam a hírnek, öltöztessék már át a palit ebből a verőlegény jelmezből, de le se szarnak, marad ez a fals külső. Pedig a (heti) zsidó tv-s Breuer is levetette ezt az akármit is, zsidókápót sugalló öltözéket, hogy említsem, mint jó példát. Na most ez a Kovács, hogy egyet biztos nem tud, az okot ne keressük, ezt, úriember nem vaddisznó, vagyis, ha az RTL, az ATV tetű és genya, vagy éppenséggel a #zitamitu elfut a riporter elől, az nem ok arra, hogy mi, a jobboldal is hasonlóan viselkedjünk. Vidnyánszkynak van annyi esze és beszélni is jól tud, hogy diszkréten, de határozottan küldjön el a vasporos picsába egy RTL-est. De mégse volt rá képes, így ráverhető könnyen, hogy bunkó volt és ez bizony nehezen menthető. És pláne nem így, ahogy M. Kovács teszi, felemleget régi dolgokat és arra hivatkozik, ha nekik lehet, nekünk is. Márpedig ez nincs így!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!