Orbán Kína-barátsága veszélyes, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent hazánkra nézve

2024. május 09. 12:45

Magyarország nem táncol úgy, ahogy Brüsszel fütyül. Nem, úgy valóban nem. Csak úgy, ahogy a Kínai Kommunista Párt fütyül.

2024. május 09. 12:45
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Ennek a Fidesz logó és a kínai zászló összemontírozásából készített transzparensnek a békés felmutatásáért kaptam pár éve 10 millió(!) forintos büntetést Kövér Lászlótól. Nem öltem, nem raboltam, még csak nem is zavartam senkit, pusztán rávilágítottam arra, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Párt és annak diktátor elnökének lett a hajbókoló szolgája. De ami a hajbókolásnál is rosszabb, az az, hogy azóta hazánkat is Kína gyarmatává kívánja Orbán tenni az akkumulátorgyárak erőszakos idetelepítésével és kínai titkosügynökök tömeges beengedésével. Különösen pikáns, de inkább ijesztő és felháborító ez akkor, amikor a kormány lépten-nyomon az ország szuverenitásáról és függetlenségéről papol, no meg arról, hogy Magyarország nem táncol úgy, ahogy Brüsszel fütyül. Nem, úgy valóban nem. Csak úgy, ahogy a Kínai Kommunista Párt fütyül. Hszi Csin-ping budapesti látogatása, pláne az Európa-napon nem csak szégyen, hanem teljes mértékben az '50-es éveket idézi a Ferihegyi reptéren néptáncoló csoporttal, a lezárt fővárossal, a kínai titkosszolgálat »önkéntesnek«álcázott tagjainak magyar állampolgárok vegzálásával. Orbán Kína-barátsága veszélyes, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent hazánkra nézve.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­­g­­a­z­­­i n­­i­m­­f­o­­m­­­á­­­n­­­i­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Dixtroy
2024. május 17. 14:04
Baszó Mísztea inkább azon agyaljon, hogy kap-e elég szavazatot a pártja.
bagira002
2024. május 11. 01:32
Kommunisták újabb ellenséget kreáltak Kínát . Jah hívatlanul a szankciók kitervelője megjelent Macron csak azt mondhatta amit Ursula megengedett neki. Szélkiáltó vörösöknek az a bajuk , hogy Orbán Ursulától nem kért engedélyt a tárgyalásra nem hívta meg. Orbán helyett Ursula diktáljon.
KBA98
2024. május 10. 17:42
Te szemét! Te mersz megszólalni? Te soha többé nem kerülhetsz a Parlamentbe, de még környékére sem! Vigyenek túsznak a migránsok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!