Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Olyan számháborút rittyentett Magyar, Kunhalmi és Dobrev, aminek lehetetlen lett a vége (VIDEÓ)

2024. április 29. 07:26

A választások közeledtével megkezdődött a számháború a baloldalon.

2024. április 29. 07:26
null

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Videót tett közzé a közösségi oldalán a Patrióta csatorna, amiben Trombitás Kristóf elemezte röviden Kunhalmi Ágnes Partizánban tett legutóbbi szereplést, amely során a politikus megdöbbentő számokat mondott a DK-MSZP-Párbeszéd által fémjelzett baloldal támogatottsága kapcsán. Ugyanakkor a közelmúltban nem csak az MSZP-s Kunhalmi Ágnes állt elő ambiciózus becslésekkel...

Három megdöbbentő szám

Ma ez a három párt másfél millió szavazóbázist jelent

– mondta Kunhalmi Ágnes a Partizánban.

Ugyancsak Gulyás Márton Youtube-csatornáján nyilatkozott a közelmúltban Dobrev Klára és Magyar Péter is megosztotta a gondolatait a Telex műsorában. Előbbi 1,1 milliós (20%-os) DK-s szavazóbázisról beszélt, utóbbi pedig arról, hogy az ő adatai szerint jelenleg háromszor több szavazója van, mint a DK-nak, ami 3,3 millió szavazót jelent. Trombitás Kristóf a videóban összesítette, hogy ez már 5 millió baloldali szavazót jelentene, amennyiben a politikusok becslése fedné a valóságot. Ehhez pedig „hozzácsapva” a Fidesz 3 millió és a Mi Hazánk 300.000 szavazóját, egyből kijön, hogy több a szavazó, mint a választásra jogosultak száma. 

Szerintetek teljes tagadásban van a baloldal, vagy szándékosan hazudnak, hogy ezzel is jobb színben tűnhessenek fel?

– tette fel a költői kérdést Trombitás Kristóf.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moslékzabáló
2024. április 29. 09:13
Szólni kell a Böszmének: ő minden választási pofára esés után kiszámolja, hogy tulajdonképpen az ellenzék nyert...
Mindenhova
2024. április 29. 09:06
RasPutin 2024. április 29. 08:23 Túl azon, h. nem túl meggyőző, mondhatnám harmatgyenge a reagálásod... ("És azt is fogadd el, hogy jóval többet tudok mint te." Még ha igaz is, az nem egyenlő a bennfentességgel :) ) "Hidd el, hogy a Rogán csapat lázasan keresi magyar Péter súgóját." Mi van ha tudják is? Mi van, ha tudatos a szivárogtatás? "Én fogtam már jópárszor kezet pl. Gansperger Gyulával." Erre büszke vagy?
RasPutin
2024. április 29. 08:23
Mindenhova 2024. április 29. 08:18 RasPutin 2024. április 29. 07:58 Először is, te is, ahogy Poloska is bennfentesnek képzelitek magatokat. Bizonyos viszont, h. ahogy én sem, ti sem vagytok azok. Ezért ebből (is) csak egy parttalan vita lenne. Olyan dolgokkal vagdalkozol, aminek a közelében sem vagy. Ezt meg onnan lehet tudni, h. ha közelében lennél, nem firkálnál itt (hülyét csinálva magadból) a mandineren. Hidd el, hogy a Rogán csapat lázasan keresi magyar Péter súgóját. És azt is fogadd el, hogy jóval többet tudok mint te. Én fogtam már jópárszor kezet pl. Gansperger Gyulával.
Mindenhova
2024. április 29. 08:18
RasPutin 2024. április 29. 07:58 Először is, te is, ahogy Poloska is bennfentesnek képzelitek magatokat. Bizonyos viszont, h. ahogy én sem, ti sem vagytok azok. Ezért ebből (is) csak egy parttalan vita lenne. Olyan dolgokkal vagdalkozol, aminek a közelében sem vagy. Ezt meg onnan lehet tudni, h. ha közelében lennél, nem firkálnál itt (hülyét csinálva magadból) a mandineren.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!