Baloldali gyermekvédelem: néhány héttel Varga Judit megrázó nyilatkozata után Magyar Péter már „reagálni képes rendőri egységeket” követel

2024. április 27. 20:53

A politikus gyermekbántalmazásokkal kapcsolatos kijelentései annak fényében is érdekesek, hogy mit mondott róla korábbi felesége, Varga Judit volt igazságügyi tárcavezető.

2024. április 27. 20:53
null

Nyitókép: Képernyőfotó

A pénteki nap ismét nem maradt történések nélkül, ugyanis a baloldal új üdvöskéje, Magyar Péter újabb tüntetést tartott a fővárosban. Magyar ezúttal a Belügyminisztérium elé hívta a szimpatizánsait, erről korábban itt írtunk.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter „tanácsot adott” a gyermekbántalmazás kapcsán

A baloldal messiásává avanzsálódott politikus többek között a gyermekbántalmazás kapcsán is tanácsokkal látta el a kormányt. Mint az Index tudósítása szerint fogalmazott, szerinte „érdemi lépésekkel, és a gyermekbántalmazás, a pedofílával szembeni zéró tolereanciával kellene cselekedni. Képzett, bejelentésekre azonnal reagálni képes rendőri egységeket kell felállítani azonnal”.

A baloldali politikus esetei a rendőrséggel

Magyar Péter gyermekbántalmazásokkal kapcsolatos kijelentései annak fényében is érdekesek, hogy mit mondott róla korábbi felesége, Varga Judit volt igazságügyi tárcavezető. A korábbi miniszter szerint az agresszív Magyar Péter egyszer például nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt. Vagy éppen

a gyerek telefonját vette el, és azt mondta a telefonban, hogy a mama tönkretette a papát, úgyhogy a papa most mindannyiunkat börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek”

nyilatkozta korábban Varga Judit Hajdú Péter vendégeként.

Ezt is ajánljuk a témában

De a Mandiner olvasóinak a pénteki tüntetésen reagálni képes rendőrséget emlegető politikus kijelentése kapcsán emlékezetes lehet az is, hogy Magyar korábbi rendezvénye ügyében a rendőrségnek tulajdonított olyan információt, amelyet később a rendőrség határozottan cáfolt, valamint az is, hogy

a baloldali politikus korábban kommunikációs kampánynak nevezte az ATV műsorában a HVG cikkét, amely egy kiszivárgott rendőri jelentésre hivatkozva azt állítja, hogy Magyar megfenyegette korábbi feleségét. Magyar szerint a volt feleségét megzsarolták, és a kiszivárgott rendőri jelentés pedig – szerinte – hamis. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Mit lépett a kormány a gyermekek védelmében?

Mint a Mandiner megírta: a kormánypártok kedden benyújtották az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot, amelynek értelmében a jövőben tovább szigorodhatnak majd a pedofilokat sújtó büntetések. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a törvénycsomag főbb pontjairól a Mandinernek is nyilatkozott.

Mint tájékoztatott: a most benyújtott törvénycsomag 22 törvény módosítására tesz javaslatot, mindezt 1,5 éves előkészítő munka előzte meg. A Fidesz frakcióvezetője aláhúzta:

a pedofil bűnelkövetők számára a jövőben nem lesz elévülés, sem feltételes szabadlábra helyezés, és erkölcsi bizonyítványt sem kaphatnak.

Kocsis Máté kiemelte azt is, hogy a jövőben a szülők a gyermekük telefonjára, számítógépére egy szűrt internetet kérhetnek. Hamarosan elkészül a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság által összeállított feketelista, és a szülők kérhetik majd, hogy az ezen szereplő oldalakat a szolgáltató ne jelenítse meg a gyermekek telefonjain.

 

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 28. 16:13
FOSIK a FIDESZ, hogy kiakolbólintják őket a hatalomból. Ezért jelenik meg a hazug lakájmédiájukban NAPONTA 20-25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, rágalmazó cikk. HA Magyar P. baloldali lenne és /vagy csak a baloldalról szerezne szavazatokat, akkor a FIDESZ (mivel ez az érdeke) HAGYNÁ, hadd szerezzen. Tehát a rezsimpropaganda EBBEN IS HAZUDIK.
kissb56
2024. április 28. 16:08
Ritka gusztustalan egy patkány az ex-szdsz-es "magyar".
Sulammit
2024. április 28. 14:16
Arról miért nem beszélt bohóc Peti, hogy lenézi és szóba sem akar állni vele a nagyobbik fia. Miért? Azért, mert úgy bánt a gyerekével is, mint az anyjával, Varga Judittal. Hol van Vogel Evelin? Azt hittem, hogy a pénteki tüntetésre elcibálja magával.
paloma
2024. április 28. 12:59
Saját tapasztalatát akarja beépíteni a készülő törvénybe, hiszen az ő erőszakos viselkedését is a rendőri megjelenés csillapította, mint tudjuk nem teljesen - autós ámokfutás-, a rendőri jegyzőkönyv alapján. A gyerekei fenyegetése nevelőotthonnal, és a folyamatos viselkedése a családjával szemben. Ez sem elég a híveinek? Tudjuk, hasonló a hasonlónak örül! Azért javasolnám a jobboldali tényfeltáró újságíróknak, hogy keressék már meg azt a Vogel lányt, kérdezzék már meg, hova tünt? Nem izlésem a bulvár, nem keresem, nem olvasom, de ha belebotlom az interneten, valami komondoros mindíg előkerül. Nem kell a ballibsi, gagyi szintre lesüllyedni, de azt látni kellene, hogy még sokan ilyen egyszavas hergelés alapján szavaznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!